Afbeelding
Zwolle Info

Zwolle Info brengt stad en natuur van buiten naar binnen

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Zwolle heeft een nieuw mediakanaal.                                Tijdloze filmimpressies geven een sfeervol beeld van het heden en het verleden van Zwolle.

Zwolle Info biedt jong en oud een informatief filmkanaal over de stad en de natuur. Filmimpressies brengen de mooiste parken en plassen, het middeleeuwse centrum, cultureel erfgoed en tal van andere bezienswaardigheden in beeld. Het YouTube-kanaal wil jong en oud inspireren om er zelf op uit te trekken en de stad met eigen ogen (opnieuw) te ontdekken.

Voor senioren die niet meer buitenshuis komen, is Zwolle Info helemaal een uitkomst. Het YouTube-kanaal brengt de stad van buiten naar binnen bij de senioren in de woonzorg- en verpleeghuizen. De films zijn voor de huizen kosteloos ook op een USB stick verkrijgbaar.

Zwolle Info is een non-profit initiatief van een groep gepensioneerde Zwolse filmmakers. Op basis van een groeimodel wordt gebouwd aan een catalogus met filmimpressies over verleden, heden én de toekomst van Zwolle. Voor toeristen is het de eerste Zwolse stadsgids die uitsluitend uit films bestaat.

Het project is mede tot stand gekomen met steun vanuit het BuurtCultuurfonds van de Gemeente Zwolle, de Provincie Overijssel / Stimuland en Univé Verzekeringen. Zwolle Info is een initiatief van Stichting Televisietuin Zwolle.                                           

Contact@zwolleinfo.nl                                                      Website: https://www.zwolleinfo.nl                                    Facebook: https://www.facebook.com/zwolleinfo.nl            Alle Films: https://www.youtube.com/channel/UCMHP...