Bezoek 25ste editie van het Open Tuinen Weekend Zwolle

Ingezonden Ingezonden

Op 18 en 19 juni 2022 kunt u zich laten inspireren tijdens het Open Tuinen weekend. Jaarlijks organiseert Groei & Bloei, (die dit jaar maar liefst 150 jaar bestaat!) landelijk de NationaleTuinweek. Afdeling Zwolle doet hieraan mee met het Open Tuinen Weekeind.

In deze overgangsperiode van lente naar zomer zijn de tuinen namelijk op hun bloeirijkst. Dit jaar zijn ermaar liefst negen deelnemende locatie’s. Dit evenement biedt u de uitgelezen mogelijkheid om ongedwongen binnen te gaan in de opengestelde tuinen van de leden van Groei & Bloei. Er is vrije toegang! De gastvrije eigenaren leiden u graag rond in hun tuin of laten u zelf de mooiste plekjes daarin ontdekken. Sommige tuinen zijn groot, andere tuinen zijn kleiner. Allemaal zijn de ze met grote liefde verzorgd om u teinspireren en te enthousiasmeren op het gebied van tuinieren.

Vanwege de 25ste editie zult u merken dat er ook een aantal andere hobby’s wordt getoond. Beeldhouwen, schilderen, keramiek, pluktuinen en de mooiste creaties op het gebied van bloemschikken worden in combinatie gebracht met het aloude tuinieren. In sommige tuinen wordtvoor een geringe prijs koffie of thee geschonken. Laat u zich verrassen en bezoek 18 en/of 19 juni álle negen tuinen of een aantal ervan per auto ofop de fiets. Via de site van www.zwolle.groei.nl kunt u alle adressen vinden en zelfs een folder uitprinten, waarna u alle adressen bij de hand heeft voor een routeplan.

Afdeling Groei & Bloei Zwolle wenst u een prachtig tuinseizoen met veel inspiratie en plezier. Tot ziens in één van de Open Tuinen!