Afbeelding
Foto: Harmonieorkest De Bazuin

A-Mee-Zing Kerstconcert in de Dominicanenkerk

Nieuws Ingezonden

Op zaterdagavond 16 december geeft Harmonieorkest De Bazuin Zwolle in samenwerking met vocalgroup VIVID een kerstconcert in de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat in Zwolle. Op deze sfeervolle locatie speelt het orkest muziek om naar te luisteren en worden kerstliederen gespeeld waarbij iedereen mag meezingen.

Muziek voor jong en oud

Geniet van een betoverende avond vol muzikale variatie. Het publiek kan een uitnodigend programma verwachten met onder meer Dream in the Silent Night, Sunrise at Angel’s Gate en de bekende muziek uit de film Home Alone. VIVID zingt daarnaast eigentijdse en tijdloze kerstnummers zoals Let It Snow en Mary Did You Know en treedt ook samen met het orkest op. Het wordt een avond met een onvergetelijke mix aan klassiekers en moderne klanken.

De Bazuin

Harmonieorkest De Bazuin bestaat uit een projectorkest en een concertorkest, die door het jaar regelmatig optreden in Zwolle en omgeving. Het concertorkest telt zo’n 50 leden en staat onder leiding van dirigent Römanö Mediati. In hun concerten gaat het orkest regelmatig samenwerkingen aan met regionale partners en voelen ze zich verbonden met de stad Zwolle. Zo speelde het orkest afgelopen oktober naast beschermengel Michaël op het dak van het Academiehuis.

VIVID

VIVID is een Zwolse vocal group met passie voor popmuziek. De energieke close-harmony groep bestaat uit 13 zangers onder leiding van dirigent Ruben Smits. VIVID maakte in 2021-2022 een eigen voorstelling genaamd ‘The Things That Made Us’ en bracht tijdens de coronaperiode een livestream uit.

Het concert vindt plaats van 19.30-21.30 uur, met inloop vanaf 19.00 uur. Tickets kosten 15 euro (volwassenen) en 10 euro (kinderen t/m 12 jaar) per persoon en zijn te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/bazuinkerst23.