Afbeelding
Else Hultink

Kuiper loodgietersbedrijf wordt onderdeel van Nooter technische installaties

Partnerbijdrages

Het gerenommeerde, in 1924 opgerichte, loodgietersbedrijf Kuiper wordt onder haar eigen naam voortgezet als onderdeel van Nooter technische installaties.

De activiteiten van Kuiper worden enerzijds geheel zelfstandig voortgezet en maken anderzijds integraal deel uit van projecten, waarbij Nooter technische installaties de gehele installatie verzorgt. Met de uitbreiding van Kuiper Loodgietersbedrijf beheerst Nooter technische installaties nog beter alle denkbare aspecten van het loodgieterswerk.

Anton Kuiper blijft nog geruime tijd aan bij Kuiper Loodgietersbedrijf om bij te dragen aan een zorgvuldige overdracht en integratie binnen Nooter technische installaties. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met Peter Bouwmeester, de nieuwe bedrijfsleider van Kuiper Loodgietersbedrijf.

Tevens maakt Nooter technische installaties graag van de gelegenheid gebruik om klanten haar nieuwste bedrijfsbrochure met als titel ?duurzaam innoveren begint met Nooter technische installaties' te presenteren. In de brochure vinden klanten een overzicht van haar activiteiten op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, elektronische beveiligingen, solartechniek en loodgieterswerk.

Nooter technische installaties

Popovstraat 10

8013 RK Zwolle

(038) 453 16 22

www.nooter.nl