Afbeelding

Jouw idee over een fiets wordt werkelijkheid bij Fiets-id 

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Fiets-id, de fietsenspeciaalzaak aan de Sassenstraat 45 in Zwolle, bestaat tien jaar. Dat wordt  gevierd op zaterdag 26 september met ?. 20 procent korting. Want 10 als jubileumgetal voor Fiets-id is leuk, maar 20 als kortingspercentage voor de klant nog mooier.

?De korting geldt voor het hele assortiment?, zegt Marcel Kooijman, de ondernemer achter de fietsenzaak. Hij doet zijn verhaal staande in de werkplaats, het hart van de zaak. Nieuwe tweewielers, gebruikte, kinderfietsen en elektrische fietsen, bij Fiets-id ben je aan het juiste adres.

Als echte stadswinkel, met ook klanten uit de regio, verkoopt Fiets-id zowel hippe lifestyle-fietsen als  fietsen voor de lange afstand. Een specialiteit van Fiets-id is het personialiseren van fietsen. ?Die term hebben we zelf maar bedacht. Het komt inderdaad neer op customizen, het geheel naar de wens van de klant aanpassen van de fiets.? Kooijman laat het zien aan de hand van een fiets van het Zwolse merk Cortina. Een prachtige zwarte Lifestyle fiets die nu opeens een apart groen zadel heeft en handvaten in dezelfde kleur. ?De mensen van Cortina zien regelmatig een door ons aangepast exemplaar voorbij komen.?

Kooijman is erg blij met Cortina en dat geldt evenzeer voor andere topmerken. ?Er bestaat echter niet zoiets als een beste fiets. Het gaat er maar net om welke afstanden de klant fietst. Je hebt toppers in verschillende gradaties.? De enthousiaste ondernemer vertelt de klant er graag meer over en weet als geen ander dat je als fietsenspecialist niet alleen een fiets verkoopt. ?Service, onderhoud, de klant veilig op weg helpen, het is allemaal belangrijk.?

Fiets-id

Sassenstraat 45

8011 PB Zwolle
(038) 421 18 35
www.fiets-id.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 21 uur geleden