Erik-Jan Berends

Aanbiedingen op elektrische fietsen bij Jaap Bos Tweewielers

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie voor een aantrekkelijke prijs een kwalitatief goede elektrische fiets wil kopen, doet er goed aan nu een bezoek te brengen aan Jaap Bos tweewielers. ?Ik heb nu veel aanbiedingen van 10 tot 30 procent op merkfietsen als Sparta, Quick en Victoria?, vertelt hij.

Opvallend daarbij zijn de fietsen met Bosch middenmotor, nu verkrijgbaar voor 1.699 euro. Bos: ?De middenmotor is bij veel mensen populair, omdat die zorgt voor een betere gewichtsverdeling. Vooral veel gemakkelijker als je de fiets moet optillen in een stalling of op een fietsendrager.? De tweewielerspecialist ziet dat de prijzen van elektrische fietsen gaat stijgen. Juist ook daarom is het voor klanten interessant nu te profiteren van zijn aanbiedingen.

?Ik heb testfietsen op voorraad?, vervolgt Bos zijn verhaal. ?Mensen kunnen ze dus eerst uitproberen. Eventueel kom ik aan huis.? Hij adviseert vooral een goede merkfiets te kopen. ?Die blijven jarenlang op de markt, zodat reserve-onderdelen heel goed verkrijgbaar blijven. Omdat elektrische fietsen populair zijn, zie je nu veel onbekende merken die na een korte periode weer verdwijnen. Als daaraan iets stuk gaat, heb je op termijn een probleem.?

Naast elektrische fietsen heeft Jaap Bos tweewielers een groot assortiment nieuwe en gebruikte scooters, waaronder de nieuwe Peugeot Django. ?In alle kleuren en modellen. En men kan gratis een proefrit maken?, zegt hij. Klanten kunnen tevens voor alle Vespa en Sym ?modellen bij de speciaalzaak terecht. Ook de Sparta Pick Up transportfiets is in alle kleuren en maten in de aanbieding.

Jaap Bos Tweewielers
Vechtstraat 15

8021 AS Zwolle
(038) 454 42 87

www.jaapbos.nl

 

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden