Nieuw: Alviana CC Crème Anti-aging Q10

Partnerbijdrages

?Vandaag de dag hechten we terecht steeds meer waarde aan de natuurlijkheid, de kwaliteit en de verdraagbaarheid van de verzorgingsproducten die we dagelijks gebruiken. Deze drie belangrijke eigenschappen heeft Alviana natuurcosmetica hoog in het vaandel staan?, melden de Zwolse G&W Gezondheidswinkels.

?Alviana is biologische Duitse topcosmetica, geproduceerd volgens een erkende standaard voor natuurlijke en biologische cosmetica. Hiernaast is Alviana gecertificeerd volgens NATRUE richtlijnen, wat betekent dat ze voldoet aan de strenge eisen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Voor alle Alviana-producten geldt dat ze geen synthetische geuren of kleuren, siliconen of op mineralenolie gebaseerde ingrediënten bevatten en alleen natuurlijke conserveringsmiddelen. Bovendien wordt de natuurlijke cosmetica van Alviana gemaakt van plantaardige grondstoffen die afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt. Tijdens het ontwikkelen, produceren en testen worden geen dierproeven uitgevoerd en geen genetische manipulatie gebruikt. Ook draagt Alviana het Vegan-keurmerk, wat inhoudt dat alle producten vrij zijn van dierlijke stoffen. Voor alle Alviana-producten geldt: 'Niet goed, geld terug' ?garantie.?

Bij aankoop van Alviana CC Cream Anti-Aging Q10 30 ml. van 17,95 euro ontvangen klanten bij de G&W GezondheidsWinkel Alviana nachtcrème Anti-Aging Q10 30 ml. ter waarde van 14,95 euro geheel gratis. Alviana CC Crème Anti-aging Q10 is verkrijgbaar bij G&W GezondheidsWinkel aan de Vispoortenplas 2 en G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23.