Afbeelding

Opkomende zon Aldura bij wisseling van de wacht   

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hij verloor zijn hart aan het bedrijf. Toch is voor eigenaar Jan van Keulen, die volgende maand 65 wordt, het moment gekomen om bij Aldura Zonwering & Raamdecoratie het stokje over te dragen aan zijn zoon Jacco. Gelukkig doet hij dat in de wetenschap dat Aldura er cum laude in is geslaagd om de crisis het hoofd te bieden.

Met dank aan een zeer trouwe klantenkring, weet ook mede-eigenaar Martien Hovestad die eveneens afscheid neemt. Daarmee is al snel het bruggetje gemaakt naar een dankjewel voor generaties Zwollenaren. Hun waardering voor de vakkennis en pure betrokkenheid van dit familiebedrijf heeft het mogelijk gemaakt dat Aldura nog altijd de specialist is op het gebied van zonwering. ?Er is, om dat voorbeeld maar te noemen, bijna geen school in Zwolle waar we niet aan het werk zijn geweest?, zegt Van Keulen senior met gevoel voor understatement.

Naast de zakelijke klant, weet de particulier Aldura goed te vinden. En niet alleen voor buiten- en binnen-zonwering, maar tevens voor horren, rolluiken, garagedeuren en vloerkleden voor buiten. De laatste met tien jaar garantie vertelt een trotse Jacco van Keulen. ?Ze zijn van een prachtige kwaliteit en ideaal om je terras mee uit te breiden en dus je gevoel van buitenleven.?

Meedenken met de klant is bij Aldura tot kunst verheven. Zowel als het gaat om de aanschaf van een product als onderhoud. ?We hebben voor elke vraag een oplossing?, zegt Jan van Keulen met het enthousiasme van iemand die nog jaren door zou kunnen gaan. Toch neemt hij afscheid, maar wel in stijl. Het gerenommeerde Luxaflex, waarvan Aldura leverancier is,  heeft hem geëerd met de ?gouden Luxaflex® speld met diamant'.

Gelukkig heeft zoon Jacco hetzelfde enthousiasme. ?99 procent van de mensen die hier komen, kopen ook daadwerkelijk. We hebben een goed product en een goed verhaal?, richt de jongste telg zijn blik op de toekomst.

 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden