Afbeelding

Paasshow bij A5 Deco Zwolle

Partnerbijdrages

A5 Deco houdt op vrijdag 3 april en zaterdag 4 april een Paasshow. Het bedrijf in buitenzonwering, rolluiken, garagedeuren en raamdecoratie is de laatste jaren vooral gespecialiseerd in terrasoverkappingen. ?Veel mensen kiezen daarvoor omdat die diverse voordelen hebben?, legt Heidi Wind uit. ?Met een overkapping heb je een droge inloop in huis, 's avonds kan je er langer onder blijven zitten en deze helemaal uitbouwen tot tuinkamer. Zo maak je met de terrasoverkapping een verlenging van je huis.? A5 Deco plaatst de overkapping niet op betonpoeren, maar op speciale schroeffundamenten van Krinner, waardoor verzakking nagenoeg niet mogelijk is. Met een speciale glaslift plaatst Teunis Wind  de  glasplaten op het dak.

In de showroom zijn diverse terrasoverkappingen te bewonderen met talrijke opties, zoals glaswanden, ritsscreens, serrezonwering en LED-verlichting. Alle buitenzonweringen zijn  voorzien van Somfy-besturing; deze zijn ook te bedienen met de telefoon of tablet.

Heidi adviseert haar klanten wel tijdig te bestellen. ?De levertijden zijn  nu nog normaal. Maar zodra de zon gaat schijnen, wordt die steeds langer. Dus om deze zomer volop van je aankoop te genieten, is het verstandig tijdig een keuze te maken. De Paasshow vormt daarvoor een prima gelegenheid. Tijdens deze dagen hebben wij speciale aanbiedingen. We heten iedereen welkom.? Tijdens de Paasshow staat er voor bezoekers uiteraard een lekkere kop koffie klaar.

A5 Deco

Ampèrestraat 8

8013 PV Zwolle

(038) 337 57 23

www.a5decozwolle.nl