Landstede MBO Open Avond op 17 maart

Partnerbijdrages

Landstede MBO heeft voor dinsdag 17 maart een Open Avond georganiseerd, zodat belangstellenden kunnen kennismaken met het opleidingsaanbod van Landstede MBO.

Van 17.00 tot 21.00 uur zijn toekomstige studenten, ouders en andere belangstellenden welkom om sfeer te proeven op de (sub)locaties in Harderwijk, Dronten en Lelystad, Raalte en Zwolle. Direct aanmelden voor een opleiding bij Landstede MBO kan óók tijdens de Open Avond. Landstede MBO biedt leertrajecten op maat en op vier niveaus, van ondersteunend tot leidinggevend. De studenten leren in zogenaamde Landschappen. Dat zijn interessegebieden waarin ze kennismaken met hun toekomstige beroep en werkveld.

 

Belangstellenden kunnen in Zwolle terecht op de locatie Dokterspad 2 voor Handel & Commercie, Office & Management, Veilig & Beschermd, Vormgeving & Entertainment (inclusief de Song & Dance Academie voor Musicaltheater) en Entreeopleiding; op de locatie Fuchsiastraat 1 voor Gezond & Wel, Onderwijs & Opvoeding en Entreeopleiding; op de locatie Stadionplein 12 voor ICT & Technologie; op de locatie Rechterland 1 voor Mooi & Mode, Sport & Bewegen en Vrij & Gastvrij en op de locatie Ossenkamp 5 voor Transport & Logistiek.

 

Kijk voor meer informatie over de Open Avond, opleidingen van Landstede MBO en locaties op www.landstedembo.nl.