?Lichttherapie biedt dé oplossing bij winterdepressie'
?Lichttherapie biedt dé oplossing bij winterdepressie' brugmedia.nl

?Lichttherapie biedt dé oplossing bij winterdepressie'

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De winter, wat een periode van gezelligheid en feestdagen moet zijn, kenmerkt zich voor veel mensen door vermoeidheid, weinig energie, prikkelbaarheid en een grote behoefte aan slapen. Zij hebben last van een winterdip.

De G&W GezondheidsWinkel meldt dé oplossing tegen deze typische winterklachten te hebben. ?Het heet de impulsion; een lamp ontwikkeld om het tekort aan natuurlijk daglicht aan te vullen. Het zorgt ervoor dat de biologische klok zich herstelt en men zich weer fit en vrolijk voelt. Daarnaast kan lichttherapie helpen bij een jetlag, burnout, PMS, (postnatale) depressie of slaapproblemen. Lichttherapie herstelt de biologische klok via de ogen. Door dagelijks een halfuurtje voor de lamp te zitten wordt er een sterk signaal naar de hersenen gestuurd. De biologische klok herstelt zich en stopt onmiddellijk de aanmaak van melatonine overdag. Hierdoor komen andere energieprocessen weer op gang.?

Voor extra snel herstel van de biologische klok is het volgens de G&W GezondheidsWinkel raadzaam om naast de lichttherapie met de impulsion, it's Pure 5-HTP Formula voor inwendig gebruik te nemen. ?5-HTP is een aminozuur dat in de natuur voorkomt. Het lichaam gebruikt het om serotonine aan te maken, ook wel het ?gelukshormoon' genoemd. Vanuit serotonine maakt het lichaam in de loop van de avond melatonine, dat ervoor zorgt dat men slaperig wordt en uiteindelijk goed kan in- en doorslapen. Naast de aanmaak van melatonine is serotonine onder meer betrokken bij het regelen van de stemming, zelfvertrouwen, emotie, seksuele activiteit en de eetlust.?

De G&W GezondheidsWinkel adviseert de impulsion in combinatie te gebruiken met it's Pure 5-HTP Formula. ?Zo blijft de biologische klok ook in de winter in balans.? Beide producten zijn verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel.