Afbeelding
073024009098

Werkis vindt succesvolle verbinding met netwerkevent

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Uitzendbureau Werkis kijkt met genoegen terug op het Werkis Netwerk Event dat dinsdag 16 december in de Stadsgehoorzaal in Kampen werd gehouden. Met dit soort evenementen wil het bedrijf  invulling geven aan haar visie ?verder met werk' door te investeren in netwerken.

Werkis is meer dan een uitzendbureau. Het bedrijf koestert de speciale positie die het inneemt. ?We zijn een bindmiddel tussen bedrijfsleven en particulieren?, aldus eigenaar Gerben Post van Werkis. Deze positie biedt kansen, die het bedrijf volledig wil benutten. Daarom heeft Werkis veel geïnvesteerd in netwerken en heeft het veel partners aan zich weten te binden. Door ?oprecht' interesse in elkaar te tonen kan veel worden bereikt. Zoals een lijst met voordeelaanbiedingen van alle deelnemende partners. ?Praktisch Werkis Voordeel', heet zoiets. En natuurlijk is het Werkis Netwerk Event een goed voorbeeld. Hiermee bood Werkis haar partners afgelopen dinsdag een podium  om verbindingen te leggen.

Het Werkis Netwerk Event bestond uit twee delen. In het eerste gedeelte kwam een aantal gastsprekers aan bod. Hans Kazan vertelde over zijn ondernemende kant. Directeur Arjan Jansen van PEC Zwolle kwam aan het woord over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de Zwolse eredivisionist. Bedrijfskundige en schrijver Ben Tichelaar verzorgde een presentatie over gedragsverandering en Pieter de Rijk hield een hilarische fake-speech, waarin hij de Duitse minister van Economische Samenwerking en Ontwikkeling, Gerd Müller, imiteerde.

In het tweede gedeelte kregen alle partners van Werkis de gelegenheid om zich met een banner te presenteren  in de Foyer van de Stadsgehoorzaal . Speciaal voor het netwerkevent leverden de meeste  partners een bijdrage voor de ?Goodie Bag', zodat alle bezoekers met een rijk gevulde tas naar huis vertrokken.