Afbeelding
(C)Eugene Schaap

Grote kerstshow bij Seine Wonen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Seine Wonen in Heino houdt een grote kerstshow. Na de verbouwing is de woonspeciaalzaak klaargemaakt voor gezellige en sfeervolle kerstdagen. Tijdens de kerstshow kunnen bezoekers sfeer proeven, ideeën opdoen voor hun eigen huis en zich laten inspireren in ?het Atelier'. Om ruimte voor de nieuwe collectie te maken, begint Seine de Eindejaars Kortingsfinale. De dag van aankoop bepaalt de korting. Klanten krijgen bijvoorbeeld op 25 december 25 procent korting.  Kijk voor meer informatie op seinewonen.nl/eindejaarsactie.

Tijdens de kerstperiode is Seine extra geopend. Op Tweede Kerstdag (26 december) is er versgemaakt appelgebak en op zondag 28 december, van 12.00 tot 17.00 uur, verzorgt kok Paul Herbrink een lekker hapje en drankje. Op 28 december is Bernard Blom van Dreamplafonds aanwezig om alles te vertellen over spanplafonds.

Tijdens de eindejaarsshow staat de showroom in het teken van lekker slapen. Nieuw bij Seine is het Perzona-concept. De computer scant binnen twee minuten de lichaamscontouren. Vervolgens kan men binnen vijf minuten een ?costumized' matras uitproberen. Deze unieke matras wordt op zeventien punten aan de lichaamsbouw aangepast. Daarnaast is de Perzonabox uniek qua design en uitstraling.

Verder heeft Seine het Nextday-slaapconcept nieuw in de showroom. Lekker frisse boxsprings van basic tot luxe. Met veel opties qua kleur, maat en uitvoering. Deze nieuwe aanvullingen zorgen, samen met de vertrouwde merken M-line, Geltex en de huiscollectie slapen, voor een zeer compleet aanbod in slapen. De eindejaarsshow van Seine Wonen Heino duurt van dinsdag 23 december tot en met woensdag 31 december.

Kijk voor meer informatie op seinewonen.nl en seinewonen.nl/eindejaarsactie.

 

 

 

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 7 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren