Scholten Fietsgoed, Jumbo Zwolle en basisschool de Wendakker werken samen
Scholten Fietsgoed, Jumbo Zwolle en basisschool de Wendakker werken samen brugmedia.nl

Scholten Fietsgoed, Jumbo Zwolle en basisschool de Wendakker werken samen

Partnerbijdrages

?Ik zie je volgend jaar.? Met dit motto deelt Monique Wouters, eigenaresse van Scholten Fietsgoed, gratis vuurwerkbrillen uit op basisschool de Wendakker. De scholieren worden gewezen op hoe belangrijk het is om een vuurwerkbril te dragen tijdens de jaarwisseling.

Niet alleen als ze zelf vuurwerk afsteken, maar ook als anderen dat doen. Verder worden de leerlingen gewezen op de nieuwste vuurwerkregels van dit jaar en worden er handige tips gegeven over hoe je vuurwerk veilig moet afsteken. Scholten Fietsgoed verkoopt al meer dan 68 jaar vuurwerk in Zwolle en is ook dit jaar weer druk bezig met de voorbereidingen van de verkoop. In samenwerking met alle Jumbo-filialen in Zwolle is een mooie actie op touw gezet waar klanten kunnen sparen voor korting op hun vuurwerk. Bij elke 25 euro besteding bij een Jumbo-filiaal in Zwolle krijgen klanten een kortingsbon van 2,50 euro. Deze kan men vervolgens bij Scholten Vuurwerkland inleveren voor korting op het vuurwerk.

Ook dit jaar heeft Scholten weer een groot en spectaculair assortiment voor haar klanten samengesteld. Met de Dynasty en de Fulloaded collectie kan men genieten van complete vuurwerkshows. In samenwerking met de leverancier zijn er weer mooie aanbiedingen samengesteld. Kijk op www.vuurwerkland-zwolle.nl voor het complete assortiment en de aanbiedingen of breng een bezoek aan de winkel in de Luttekestraat. Bestellen kan in de filialen in Stadshagen, Zwolle-Zuid en Centrum. Verkoop van vuurwerk en afhalen kan alleen in het Centrum aan de Luttekestraat 13.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30