Nieuwe cursus creatief dwalen

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De cursus ?STORING AUB | de kunst van het creatieve dwalen' begint op 5 februari. ?STORING AUB daagt creatievelingen uit om nieuwe wegen in te slaan en tijd te nemen voor dwalen en verdwalen?, aldus kunstenares en organisator Stephanie Jansen.

?De cursus is een verrassende mix van inspiratie en creatief onderzoek. Of je nu tekent, schildert, fotografeert, schrijft, filmt, beeldhouwt, ontwerpt, met textiel werkt of op een andere manier je verbeelding gebruikt: elk creatief proces is gebaat bij toeval en blind geluk. Denk aan verfdruipers in een schilderij, een onjuiste camera-instelling bij het fotograferen of een spontane tikfout. Het lijken missers, maar soms pakken ze onbedoeld goed uit en brengen ze de maker juist een stuk verder.?

De cursus is geschikt voor liefhebbers van alle kunstvormen en creatieve disciplines. Bij STORING AUB gaat het niet om techniek, maar om het werkproces en de zeggingskracht van het beeld dat je maakt. STORING AUB geeft alle ruimte om te werken met datgene wat jou als maker persoonlijk het meest raakt en inspireert. De cursuslocatie in Zwolle is het atelier van de kunstenaar aan Curieweg 12 (Marslanden). Bijeenkomsten vinden om de twee weken plaats. Voor cursusdata en aanmelden kijk op de website www.storingaub.nl of bel met 06-24613047.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden