Afbeelding

Welke winkelier staat hier?

Partnerbijdrages

COCO Juwelier en edelsmederij

 

Bent u op zoek naar een exclusief, uniek handvervaardigd sieraad? Zou u graag een beschadigd sieraad in ere willen herstellen? Wilt u een sieraad verrijken met een mooie edelsteen? U wilt unieke trouwringen laten maken? Bij Goudsmederij COCO bent u aan het juiste adres! Goudsmid COCO nodigt u van harte uit om een kijkje te komen nemen in zijn atelier en winkel in Zwolle. Dé plek waar generaties lang vakmanschap en passie voor exclusiviteit samenkomen.

 

Een sieraad is een pronkstuk, een herinnering aan een speciaal moment of persoon. Goudsmid COCO is als geen ander in staat om uw wensen om te zetten in een exclusief handgemaakt sieraad. Een trouwring, collier, hanger, armband, broche of ring exclusief voor, met of door u ontworpen. Goud, zilver en edelmetaal worden door goudsmid COCO op ambachtelijke wijze gesmeed tot een uniek sieraad.

Ook oude of beschadigde sieraden krijgen in de handen van goudsmid COCO een tweede leven. Of u nu kiest voor restauratie naar originele staat of omsmeden naar een nieuw ontwerp; goudsmid COCO levert vakwerk. Omdat bijzondere momenten unieke sieraden verdienen!

Het repareren van een horloge is vakwerk. Bij ambachtsman COCO is uw horloge in goede handen! Uiteraard ontvangt u eerst een prijsopgave, voordat wij uw horloge met uiterste precisie repareren.

?Omdat bijzondere momenten unieke sieraden verdienen!?

Handgemaakte exclusieve sieraden op maat gemaakt

Gasthuisplein 31 en de Roggestraat 17
8011 SB Zwolle
Tel: 038 - 4223448

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14