Afbeelding
PIM BRINKMAN

Optie1 opent vestiging in Stadshagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Optie1 is sinds een paar weken geopend in Stadshagen. De een telecom-winkelketen telt meer dan tachtig vestigingen in heel Nederland. Tijdens de geslaagde openingsdag waren er veel aanbiedingen, konden kinderen zich laten schminken en was er popcorn en suikerspin voor elke klant.

Optie1 heeft alles op het gebied van mobiele telefonie. Van de modernste smartphones tot de beste abonnementen. Nieuw of verlenging. ?Klanten mogen daarbij altijd rekenen op onafhankelijk advies, want we zijn onafhankelijk van welke provider dan ook?, aldus ondernemer Michiel Kouwen. ?Jouw wensen komen op de eerste plaats. Dat geldt ook voor vragen over vaste telefonie en Alles-in-1. Bovendien helpen we je om het maximale uit je smartphone en tablet te halen met onze gratis workshops. Voor beginners en gevorderden. En omdat we weten dat je geen dag zonder je telefoon kan, bieden wij het Optie1 Service Plan. Bij schade of diefstal zorgen we dat je direct weer bereikbaar bent. Ook is Optie1 geopend dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur.?

Kouwen is geen onbekende in winkelland. Hij heeft onder meer meerdere vestigingen van Videoland en Music Store gehad. Telecom is weer een nieuwe uitdaging voor hem. Afgelopen jaar heeft alles in het teken gestaan van de nieuwe uitdaging en voorbereidingen. Veel gesprekken met verschillende partijen en opleidingen gingen eraan vooraf. Ook de verbouwing van de winkel, de laatste paar maanden, heeft hij zelf gedaan tussen alle werkzaamheden door. Gezien de nu al zeer enthousiaste reacties is het volgens hem een enorme aanwinst voor de wijk.

 

Optie1 Stadshagen

Belvederelaan 233

8043 LW Zwolle

(038) 420 37 88