Met Autobedrijf Leerentveld naar de musical

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Iedereen die in de periode van 26 november tot en met 31 december 2014 een nieuwe Kia of Mazda of een occasion naar keuze bij Autobedrijf Leerentveld aan de Burgemeester Roelenweg koopt, mag op kosten van het Zwolse autobedrijf met twee personen naar de musical. Men kan daarbij kiezen uit een VIP-arrangement voor twee topmusicals van Joop van den Ende, namelijk Billy Elliot en Moeder, Ik Wil Bij De Revue.

Het volledig verzorgde gratis avondje uit komt bovenop de reguliere acties en aanbiedingen van de Zwolse Kia, Mazda en Saab dealer. Directeur Berry Leerentveld vertelt: ?Vaak zie je dat het of/of is, dat je als klant slechts van één aanbieding tegelijk kunt profiteren. Wij willen daarmee breken. Naast speciale acties, gratis extra's en een goede inruilwaarde, trakteren wij alle mensen die in de laatste weken van dit jaar een auto bij ons kopen, als klap op de vuurpijl, ook op een onvergetelijke avond met topentertainment. En dat geldt niet alleen als mensen een nieuwe auto kopen, maar ook bij aanschaf van een occasion.?

Volop keuze
In de ruim 1.200 vierkante meter tellende showroom van Autobedrijf Leerentveld staan de nieuwste Kia en Mazda modellen gepresenteerd. Onder andere de Kia Picanto X-treme is volgens Berry Leerentveld nu wel heel voordelig geprijsd. De zeer complete 1.0 5-deurs uitvoering is er al vanaf 12.195 euro en is in wit of in zwart metallic uit voorraad leverbaar. Op de eerste verdieping is er bovendien veel keuze uit goede tweedehands auto's vanaf 5.000 euro. De showroom is op doordeweekse dagen van 08.30 tot 18.00 uur open. Op donderdag zelfs van 08.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Een proefrit maken? De medewerkers van Leerentveld zetten de auto graag klaar.

Thuis oriënteren
Veel mensen oriënteren zich voorafgaand aan het bezoek aan de showroom via internet. Op www.leerentveld.nl staat een schat aan informatie. Zonder de deur uit te hoeven alvast weten wat een nieuwe auto gaat kosten? Vul een aantal vragen in op www.leerentvelddeal.nl en men ontvangt binnen een werkdag per mail een voorstel op maat, waarbij de eventuele inruilwaarde van de huidige auto al is verrekend.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden