Afbeelding

Flexibiliteit bij De 7 Dwergen!

Partnerbijdrages

Flexibiliteit bij De 7 Dwergen!

In amper 5 jaar tijd heeft ons kinderverblijf een uitstekende naam opgebouwd. Natuurlijk zijn wij hier apetrots op. Wij onderscheiden ons t.o.v. de overige kinderopvangorganisaties door een aantal zaken heel gewoon vinden.
Gewoon zijn:
Onze laagste prijs (ook voor flexcontracten!) Omdat wij letterlijk en figuurlijk op de kleintjes letten, bieden wij u een vaste lage prijs per uur aan. Ook bij een flexcontract rekenen wij gewoon dezelfde prijs per uur.
Onze ruimste opvangtijden; Wij hebben de ruimste openingstijden van Zwolle. Vroege vogels zijn bij ons dus ook meer dan welkom! Vanaf 06.30 uur zijn wij geopend en we sluiten pas om 19.00 uur.
De meest flexibele opvang:
Zo kunt u gewoon een dagje extra opvang inschakelen (buiten de contractdagen) wanneer dit onverwacht nodig is. En een dagje ruilen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Gewoon langskomen en proberen! Bezoek onze website of kom gewoon langs om even kennis te maken. U heeft dan alle tijd om vragen te stellen en uw (aanvullende wensen) kenbaar te maken. Wij horen en zien u graag! http://www.de-7-dwergen.nl