Afbeelding

Van der Dussen interieur voltooit fonkelnieuwe showroom

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Nieuwe vloer, gordijnen of binnenzonwering nodig? In de fonkelnieuwe showroom van Van der Dussen interieur aan de Voltastraat staat Willem van der Dussen klaar om zijn klanten te adviseren op het gebied van woninginrichting. Met zijn winkel is hij klaar voor 2015. "Laat de bezoekers maar komen."

Bij binnenkomst van de showroom op industrieterrein Marslanden valt de industriële look op. Van der Dussen (37) heeft de laatste maanden hard gewerkt om zijn winkel netjes te krijgen. In het ruime pand heeft hij eigenhandig een magazijn en kantoorruimte gemaakt. Na al het kluswerk is het nu tijd om de winkel te tonen aan de buitenwereld. "Het was altijd al mijn droom om een eigen winkel te hebben. Voorheen had ik alles in mijn bus liggen. Nu ligt alles netjes uitgestald voor de klant.? Klanten kunnen kiezen uit diverse vloersoorten als laminaat, tapijt, pvc, vinyl en marmoleum. Ook qua raamdecoratie zijn er verschillende opties. "We hebben vrijwel alle A-merken in ons assortiment. Er is dus voldoende te kiezen", stelt hij. Van der Dussen staat de klant bij met advies en levert de producten compleet inclusief meten en montage.

Van der Dussen is al twintig jaar actief in de woninginrichting. Begonnen in Andel in Noord-Brabant streek hij in 2000 in Zwolle neer. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, begon hij in april 2011 voor zichzelf. In zijn showroom is de verbouwing nu dus voltooid. "Iedereen is van harte welkom om langs te komen." De officiële opening volgt begin 2015.

Van der Dussen interieur

Voltastraat 17

8013 PM Zwolle

(038) 337 37 36

www.vdd-interieur.nl