Afbeelding

Gevoelige- en droge huid verbeteren

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Droge huid, voor veel mensen een probleem

gevoelige huid eczeem dreamstime_m_23055555-300x200Heeft u last van een geirriteerde, droge huid met zelfs schilfertjes? U heeft de neiging een dikke laag crème aan te brengen, maar dat werkt juist averechts. Wanneer we teveel en niet de juiste vetten op de huid gebruiken, wordt de huid als het ware "lui" en zal juist meer uitdrogen.

De huid

De huid is ons grootste orgaan en heeft (net als in de rest van ons lichaam) een stofwisseling. Deze stofwisseling zorgt ervoor dat afvalstoffen uit de huid komen en voedingsstoffen opgenomen worden. De bloedvaten, zweet- en talgklieren zorgen voor hydratatie en aanmaak en verdeling van vetten (talg in de talgklieren).

Waarom droogt de de huid uit?

Het droge huidseizoen is weer begonnen! De droge lucht thuis en op je werkplek, het gebrek aan zonlicht en andere invloeden maken onze huid in de winter vaak droog en weerbarstig. Uw huid voelt trekkerig aan, vaak na het douchen. Ook wordt de huid in de winter dunner en gevoeliger.

Huidproblemen

Wanneer het systeem in de huid verstoord raakt, krijgen we problemen zoals o.a.: droge huid, trekkerig gevoel of bultjes. Deze verstoring kan ontstaan door het gebruik van vetten die de huid liever niet wil. Veel producten bevatten vetten die familie zijn van aardolie, zogenaamde minerale olie zoals: paraffine en vaseline. Deze stoffen zorgen juist voor een afsluiting van de huid waardoor de huid niet meer optimaal kan "ademen" en werken. Helaas worden deze stoffen veelvuldig toegepast en zal uw huid op de lange termijn meer uitdrogen. Hierbij kunnen de talgklieren verstopt raken en ontstaan talgpropjes zoals, gerstekorrels, mee-eters of zelfs puisten.

Wilt u een stralende huid?

Geef de plant regelmatig mest, en deze gaat prachtig groeien en bloeien! Zo is het ook met uw huid. Belangrijk is de juiste grondstoffen en voedingsstoffen toe te passen op de huid die optimaal opgenomen kunnen worden zoals in natuurlijke cosmeceutical producten. Cosmetica producten uit drogist en apotheek werken helaas alleen in de bovenste dode huidlagen. Deze lagen gaan met 1 a 2 weken afschilferen en in de diepte van de huid (bij de levende cellen) komt geen voeding. Om uw huid op lange termijn te verbeteren, moet deze voeding krijgen in de diepere huidlagen bij de levende huidcellen. Hierdoor kan uw huid optimaal verbeteren en zelfs verjongen.

Een gezonde huid van binnenuit

Wilt u snel en mooi resultaat? Dan moet de liefde voor de huid van 2 kanten komen. Om een droge huid tegen te gaan is het belangrijk om de huid in goede conditie te houden, zorgen voor een uitstekende hydratatie én een perfecte bescherming van een probleemloze, goed gesloten, vochtrijke, gladde en gezonde huid. SkinHydrate + EpiDermOil (Beautysupplementen van LavieSage) bevatten de juiste samenstelling om optimaal vetten en vocht gericht naar de huid toe te sturen. Uw huid kan dan langer het vocht vasthouden en u krijgt een vollere en gladde huiduitstraling. Kortom: Een jonger gezicht! Verder is het belangrijk om voldoende omega-3 vetten in te nemen (o.a. in vette vis, lijnzaad, hennepzaad, KOUDE lijnzaadolie en kokosvet, noten). Drink 1,5 liter water per dag (ook in de winter!) en zorg voor minimaal 3 ons groenten/fruit per dag. Voordeel voor u: Wanneer we de huid van 2 kanten voeden en behandelen krijgt u niet alleen sneller, maar ook mooier en langduriger resultaat! Met een optimaal gevoede huid, blijft u er bovendien langer jong uit zien! Ik begeleid u graag op de weg naar een stralende huid.

Huidspecialist Karin Steen RedekerWilt u graag snel zichtbaar een mooie huid? Wij maken het verschil voor uw huid. Huidspecialist Karin Steen Redeker werkt met passie en gedrevenheid aan verbetering voor uw huid. Door vakkennis en ervaring hebben wij voor u een effectieve werkwijze en behandelplan ontworpen. Wij bieden u een passende oplossing en persoonlijke benadering. Bij ons is elk mens en iedere huid uniek! SkinVision is gevestigd in IJsselmuiden. Regio Zwolle, nabij Kampen en Genemuiden.
Reken nu af met een droge-, trekkerige- en vochtarme huid met craquelé-effect, huidirritaties, eczeem, jeuk of een doffe huid. Plan direct uw afspraak in voor een kennismakingsbehandeling om een gezonde en zachte huid te krijgen. Mail [email]info@skin-vision.nl[/email] of bel: (038) 36 36 634