Afbeelding

Sattel Security: de beveiliger die niets aan het toeval overlaat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De beste beveiliger is er eentje die niets aan het toeval overlaat. Dat is helemaal van toepassing op Sattel Security aan de Popovstraat 90 op de Marslanden, producent en leverancier van beveiligingscamera's.

De zakelijk klant in Nederland, Duitsland en België kiest al massaal voor het Zwolse bedrijf, maar ook de burger klopt steeds vaker aan aldus Cemal Firtina en zijn dochter Burcu. ?Bendes en criminelen heb je niet alleen in de Randstad, die zijn ook actief in Zwolle?, weet Burcu Firtina, volgens wie Sattel Security om die reden de laatste jaren ook veel particulieren als klant heeft begroet.

In de zaak zelf kunnen mensen vrijblijvend informatie krijgen over alle soorten camera's en hun mogelijkheden. Cemal Firtina: ?Je koopt niet eventjes een camera op internet. Omdat wij de camera's niet alleen leveren en installeren, maar ook zelf maken is het helemaal ons eigen merk. Wie zijn naam aan een merk verbindt, wil altijd topkwaliteit leveren.? Burcu Firtina vult aan: ?Er zit geen groothandel tussen en dat betekent dat we de prijs zeer concurrerend kunnen houden.?

Bij Sattel Security weten ze op basis van jarenlange ervaring waar en hoe je een camera ophangt met oog voor het huis en de omgeving. Een vrijstaande woning met grote oprijlaan beveilig je anders dan een rijtjeswoning. Sattel Security installeert tevens alarmsystemen. Met enige regelmaat gaat Cemal Firtina naar de fabriek die in Taiwan staat om zelf uitgebreid te testen. Geen detail wil hij over het hoofd zien. Dat is beveiligen volgens Sattel Security.

Sattel Security
Popovstraat 90
8013 RK Zwolle
(038) 422 38 47 / (038) 423 06 66