Afbeelding

Welke Winkelier staat hier?

Partnerbijdrages

Hardlopen en Sportief wandelen! De passie voor deze sporten staat voorop bij ons. Niet alleen voor de topper, maar juist ook voor de recreant. Het gehele team is actief in de loopwereld.

Eigenaar van Run2Day Zwolle is Eddie Sevink. Hij is (extreme) marathonloper, powerwalker en trainer in deze sporten. Ook is hij Running Therapeut en praktijkdocent bij de opleiding Running Therapie. Sommige denken dat hij ?een beetje in de war is? omdat hij het zo heerlijk vindt om veel te lopen. Marathons heeft hij gelopen van Rotterdam tot New York, en van Nieuw Zeeland tot Nepal. Hij is best wel een beetje trots op zijn eigen ?Wall of Fame? in de winkel.

Vanaf 16 december: Running Crew Zwolle Chick's Only

Voor dames die graag in een groep willen hardlopen en onder begeleiding willen werken aan hun loopvermogen en conditie is er de Chicks Only Running Club. Elke dinsdag is er van 19:00 tot 20:00  een training onder leiding van onze super leuke trainster Corine.   Fit lijf Lopen doe je niet alleen met je benen, maar met je hele lichaam. Daarom wordt er tijdens de training ook aandacht besteed aan het vergroten van coördinatie, balans en kracht met bootcamp en yoga oefeningen. Zo werk je niet alleen aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen, maar ook aan een fit, sterk en soepel lijf dat beter bestendigd is tegen blessures.

Vechtstraat 31
8021 AS Zwolle
T: 038 4545666
E: zwolle@run2day.nl