Foute Party in de Prinsenhof
Foute Party in de Prinsenhof brugmedia.nl

Foute Party in de Prinsenhof

Partnerbijdrages

HASSELT - In Sporthal de Prinsenhof in Hasselt wordt zaterdag 29 november een avond meezingen en dansen op alle foute nummers van Q-music de Foute Party gehouden, met optredens van Twenty4seven en Mattie & Wietze.

Sporthal de Prinsenhof wordt voor deze gelegenheid ingericht als volledig verlichte Danszaal. Op initiatief van Kontento, Eetcafé de Compagnie en Café Ad'vundum komt deze populaire show van Q-music naar Hasselt. Zij zijn van plan om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. "De hele avond is de muziek goed verzorgd, want zo draait in het voorprogramma de uit Dalfsen afkomstige DJ Just Jabs", aldus de organisatie.

Voor deze avond is een normale entree- of een All-in-kaart te verkrijgen. "Met deze All-in kaart kun je binnen genieten van onbeperkt drinken en twee keer een snack", legt de organisatie uit. "Zo ben je dus de hele avond voorzien."

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Kontento in Sporthal de Prinsenhof, Eetcafé de Compagnie aan de Prinsengracht 29 of Café Ad'vundum aan de Markt 6 te Hasselt; Café D'olde Soldoat, Oosterbrugstraat 11 in Genemuiden; Café De Sluus, Schoolstraat 2 in Zwartsluis. Ook zijn de kaarten te bestellen via de mail: wim@eetcafedecompagnie.nl. Op Facebook is het feest te vinden via Foute Party Hasselt.