Afbeelding

Chick's Only Running Club in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voor dames die graag in een groep willen hardlopen en onder begeleiding willen werken aan hun loopvermogen en conditie is er nu de Run2Day Chicks Only Running Club. Elke dinsdag is er van 19.00 tot 20.00 uur  een training onder leiding van de superleuke Run2Day Chick's Only trainster Corine.

Lopen doe je niet alleen met je benen, maar met je hele lichaam. Daarom wordt er tijdens de training ook aandacht besteed aan het vergroten van coördinatie, balans en kracht met allerlei oefeningen. Zo werken de dames niet alleen aan het verbeteren van hun uithoudingsvermogen, maar ook aan een fit, sterk en soepel lijf dat beter bestand is tegen blessures. De training is dan wel alleen voor chicks, maar niet voor chickens: weinig kakelen en veel zweten! Na de workout is er tijd om te kletsen met een drankje in het Runhouse. Wie zichzelf niet in haar eentje rondjes ziet rennen en het leuk lijkt om onder begeleiding samen met een groep dames hard te lopen, kan zich aanmelden voor de Chicks Only Running Club van Run2Day Zwolle. Bij de Chick's Only wordt gewerkt met een stempelkaart voor tien trainingen. Een stempelkaart kost 50 euro. Is de stempelkaart vol, dan kun men gewoon weer een nieuwe aanschaffen. Alle Running Chicks krijgen een uniek functioneel shirt bij deelname.

Belangstellenden sturen een e-mail naar zwolle@run2day.nl onder vermelding van Chicks Only Running Club. Nog niet overtuigd? Iedereen kan vrijblijvend een keer mee trainen  en zelf ervaren hoe leuk het is.