Afbeelding

?De Geluksmakelaar is er klaar voor'

Partnerbijdrages

De Geluksmakelaar van Zwolle, bekend om de grote prijzen die bij hem zijn gevallen, heeft het eindejaarsassortiment in de winkel.

Dat bestaat onder meer uit de collectie Hallmark-kerstkaarten en de bekende decemberzegels, maar natuurlijk ook de producten waarmee zijn klanten zomaar miljonair kunnen worden. John Kosterman vertelt: ?Momenteel hebben we een spetterende actie. Bij minimaal 35 euro aan Staatsloten en/of Oudejaarsloten, ontvangen klanten een schitterend fotoboek over het Nederlands voetbalelftal op de WK`s van de afgelopen jaren, ter waarde van 29,95 euro, geheel gratis. Op = op. De Staatsloterij heeft op dit moment een jackpot van 25,1 miljoen euro. Bij de Oudejaarsloterij zijn de hoofdprijzen dit jaar dertig miljoen euro en tien keer één miljoen euro. En ?last but not least': ons assortiment cadeaukaarten bestaat uit zeventig verschillende soorten.? Primera Kosterman is gevestigd aan de Hogenkampsweg 41. Kijk ook op: www.geluksmakelaar.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 9 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50