Hét wintersportevent van Noord en Oost Nederland is op 29 en 30 november

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker voor sportievelingen die op wintersport gaan. Ze willen immers dat hun uitrusting goed en veilig is, dat ze de kou kunnen trotseren en dat hun lichaam klaar is voor het werk op de piste. Speciaal hiervoor hebben Leerentveld Vrijetijd en Telstar Sports & Fashion voor zaterdag 29 en zondag 30 november het grootste wintersportevent van Oost-Nederland georganiseerd. Wintersportfanaten mogen dit niet missen, hier moéten ze gewoon bij zijn. Ze zijn van harte welkom op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Dit weekend staat in het teken van informeren, inspireren en beleven. Voor wie wil weten hoe je veilig de piste op gaat. Bezoekers kunnen zich laten informeren over het belang van een goede helm, rugprotector en polsbescherming en kunnen demonstraties met lawine-airbags bijwonen. Mensen die op zoek zijn naar de laatste mode kunnen zich laten inspireren door mannequins die de uitgebreide wintersportcollectie showen. Tijdens het event zijn ook vertegenwoordigers van een aantal gerenommeerde wintersportmerken, zoals HEAD en Atomic aanwezig om het verhaal achter hun producten te vertellen. Bovendien laten medewerkers van Fitnesscentrum Fitland Zwolle-Stadion zien met welke oefeningen wintersporters hun lijf goed voorbereiden op de bewegingen op de piste.

Korting
Bezoekers krijgen bij Leerentveld Vrijetijd dit weekend op alle winterjassen tien procent korting, dat is mooi meegenomen. Wat ook de moeite waard is, is een kijkje achter de schermen van de inhouse skiwerkplaats van Leerentveld Vrijetijd. Deze werkplaats is het hele weekend geopend. De speciaal hiervoor opgeleide medewerkers laten dit weekend zien hoe zij ski's en snowboards slijpen en waxen.
Tweedehands
Tijdens het wintersportevent vindt er bij Telstar een grote tweedehands wintersportmarkt plaats. Hier kan men kwalitatief goede tweedehands wintersportspullen kopen en verkopen. Handig en voordelig, want als iets gebruikt is betekent het niet per definitie dat het ook afgeschreven is. Oude wintersportspullen zijn geld waard. Men kan ?oude' wintersportspullen inleveren, dan verkoopt Telstar ze op de tweedehandsmarkt. De opbrengst krijgen de indieners uitbetaald als Telstar cadeaukaart. Kijk voor meer informatie op: www.telstarstore.nl/wintersportmarkt.
Prijzen
Tijdens het wintersportevent zijn er zowel bij Leerentveld Vrijetijd als bij Telstar Sports & Fashion mooie prijzen te winnen voor wie zijn of haar kassabon in de daarvoor bestemde bus deponeert. Zo kan men bijvoorbeeld het volledige aankoopbedrag retour krijgen, kan men alvast oefenen op een indoor skibaan of maken klanten kans op gratis wintersportkleding of ?attributen.
Uniek
Leerentveld Vrijetijd en Telstar Sports & Fashion beschikken samen over een winkeloppervlakte van ruim 5.500 vierkante meter. Samen bieden ze de grootste collectie wintersportkleding en skihardwaren uit de regio. Het wintersportevent zoals Leerentveld Vrijetijd en Telstar Sports & Fashion samen organiseren, is uniek in Nederland. Parkeren kan voor de deur. Het eerste uur parkeren bij het IJsseldeltastadion aan het Stadionplein is gratis.