CrowdfundersRUN op innovatieve OAMKB accountant
CrowdfundersRUN op innovatieve OAMKB accountant brugmedia.nl

CrowdfundersRUN op innovatieve OAMKB accountant

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dat banken zó 2009 zijn, wisten we al, maar dat crowdfunders anno 2014 zich en masse storten op administrateurs is bijzonder. De investering voor een nieuw OAMKB administratiekantoor van Richard Brands in Zwolle is binnen 1 uur volgestort.

Er waait een revolutionaire wind door administratie-Nederland. Met de digitalisering is het voor ondernemers steeds gemakkelijker geworden hun administratie zelf online bij te houden. Wel hebben ze dan nog steeds behoefte aan professionele input bij het interpreteren van hun cijfers.

Franchiseorganisatie OAMKB is koploper in Nederland op het gebied van online (financieel)administreren. Door de ondernemer zowel een gebruiksvriendelijk online administratieprogramma te bieden als een eigen administrateur om mee te sparren, heeft OAMKB binnen 4 jaar landelijke dekking verworven met meer dan 30 kantoren. Investeerders waarderen dit door elke crowdfundingaanvraag voor een nieuw OAMKB kantoor direct vol te storten via http://www.geldvoorelkaar.nl.

Richard Brands, die 20 jaar ervaring heeft bij accountantskantoren en het bedrijfsleven, als controleleider en financial controller, is zeer blij verrast met het enthousiasme van investeerders voor dit concept. ?Er wordt in de financiële dienstverlening echt nog zoveel op een traditionele, omslachtige manier gewerkt. Ik vond dat het anders moest en zag bij OAMKB dat dit ook kan. Gelukkig zien investeerders ook dat online administratie met persoonlijk, professioneel advies de toekomst is.?

(((foto Richard Brands)))

Het vroegere boekhouden van bonnetjes verzamelen, inboeken in een duur aangeschaft software systeem dat inmiddels verouderd is, met mappen vol facturen is volledig aan het verdwijnen. Het nieuwe boekhouden vindt digitaal plaats. Uitgaven en inkomsten, verlies en winst, met 1 druk op de knop heeft de ondernemer overzicht in zijn realtime cijfers, op elk moment van het jaar, maand, dag. De automatische boekhouding van OAMKB loopt zo goed als vanzelf waardoor de ondernemer en de accountant tijd overhouden om te sparren over de onderneming.

?Daar hebben ondernemers behoefte aan. Ik heb besloten een eigen onderneming op te starten om meer ondernemers in Zwolle kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van administratieve dienstverlening.? Richard Brands versterkt de reeds gestartte OAMKB'er Ronald Westerhof in Zwolle. ?Alles wat ik nodig heb om mijn bedrijf op te zetten en te laten bloeien, vond ik in de al bestaande formule van OAMKB (http://www.geldvoorelkaar.nl). OAMKB staat voor Online Accountancy, Administratie en Advies voor het MKB. Deze formule biedt mij de juiste online oplossingen en het landelijk netwerk waarin alle specialismen binnen de financiële dienstverlening aanwezig zijn, wat inhoudt dat ook voor vragen buiten mijn vakgebied, ik het antwoordwoord binnen de organisatie kan vinden.?

Ondernemers van Zwolle kunnen vanaf vandaag met hun administratie dus ook terecht bij Richard Brands http://www.geldvoorelkaar.nl. Zaken als belastingadvies die hij niet in zijn eigen pakket heeft, kunnen de ondernemers gemakkelijk binnen de organisatie van OAMKB vinden: http://www.geldvoorelkaar.nl

(((filmpje Richard Brands)))

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 20 uur geleden