Lichtjesavond Assendorp
Lichtjesavond Assendorp brugmedia.nl

Lichtjesavond Assendorp

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

26 november Lichtjesavond Assendorp
Diverse ondernemers in Assendorp hebben samen nieuwe feestverlichting aangeschaft. Zo zal ook de Assendorperstraat in de aanloop naar de feestdagen mooi verlicht zijn. Om dit te vieren wordt er op woensdagavond 26 november een lichtjesavond georganiseerd, deelnemende winkeliers zijn dan geopend tot 20:00 uur.

Onthulling feestverlichting door de Wethouder
Omstreeks 19.00 uur onthult Wethouder de Heer de nieuwe feestverlichting bij Joeppie Speelgoed. We hopen dat er dan veel kinderen en hun ouders zich hier met hun zelfgemaakte lichtje verzamelen om de onthulling extra feestelijk te maken.

Lichtjeswedstrijd
Voor kinderen tot 6 jaar en vanaf 6 jaar wordt er een wedstrijd georganiseerd. Zij kunnen thuis of
26 november ´s middags van 14.00-15.00 uur een lichtje maken bij het Oppashuis Assendorp aan de Groeneweg 142. Neem dan wel zelf je potje of bakje mee. Tijdens deze avond kunnen kinderen met hun zelfgemaakte lampje verzamelen bij Boer verf en behang (Assendorperstraat 66) of bij Cartridge Europe (Assendorperstraat 166-168) omstreeks 18:45 uur. Hier ontvangen zij een lampje en een leuke verassing. Daarna wordt er gezamenlijk naar het pleintje bij de Stadsdrogist gelopen. Hier is ook de jury aanwezig om 2 winnaars te kiezen. Zij ontvangen een Goedhart Boekenbon t.w.v. ?25,-

Maak kans op een Jumbo-bon t.w.v. ?50,-
Ook voor de volwassenen is er een wedstrijd georganiseerd. Wie telt hoeveel lampjes er in de etalages staan van de deelnemende winkeliers, maakt kans op een Jumbo-bon t.w.v. ?50,-. Een deelname formulier kan afgehaald worden bij de winkeliers.

Extra acties
Op 26 november van 18:00-20:00 uur hebben een aantal winkeliers nog extra acties die alleen geldig zijn tijdens de lichtjesavond.