Afbeelding

Nieuwe feestelijke activiteiten bij restaurant De Herderin

Partnerbijdrages

Feestvieren en lekker eten; dat zijn de ingrediënten die de komende maanden de boventoon voeren. Restaurant De Herderin in Hasselt zet de feestmaanden op een originele manier op de kaart.

Van private dining en netwerkinitiatieven tot een workshop ?Bereid je eigen kerstdiner', alle activiteiten staan er in het teken van samen culinair vieren van de leuke dingen van het leven.

Op donderdagavond 11 december start om 17.30 uur de workshop ?Bereid je eigen  kerstdiner'. Met tips en trucs van een professionele chefkok leer je hoe je zonder stress een kerstdiner bereidt. In het nieuwe jaar starten twee kookworkshops met de oosterse thema's Thailand en Vietnam.

Onder het label ?Smaakgenoten' organiseert De Herderin zakelijke netwerkinitiatieven waarbij het samen koken de basis is voor zakelijk contact. Vanaf acht deelnemers is het al mogelijk een eigen kookclub samen te stellen. Opgeven voor een workshop of lid worden van een kookclub kan via www.deherderin.nl.

Of het nu gaat om iets speciaals zoals private dining, een intiem feest in het restaurant of een feest voor een groot gezelschap in de brasserie, boeken kan op elke dag van de week. Op culinair gebied staat het team van De Herderin klaar voor het geven van advies. Ook vegetariërs zijn van harte welkom. De Herderin draag het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs, zodat er op de menukaart ook voor hen altijd voldoende keuze is.