Bionnex Organica stopt haarverlies
Bionnex Organica stopt haarverlies brugmedia.nl

Bionnex Organica stopt haarverlies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voor veel mensen is een mooie haardos erg belangrijk en tevens een teken van gezondheid. Daarom is het niet verwonderlijk dat haaruitval voor veel mensen een groot probleem vormt.

?Bionnex Organica heeft een revolutionair serum ontwikkeld dat snel en effectief werkt. Na klinische testen, in samenwerking met Farcoderm Zwitserland, is wetenschappelijk bewezen dat het Bionnex Organica Serum haarverlies voorkomt bij negentig procent van de proefpersonen binnen drie maanden*. Farcoderm is een privé-laboratorium, dat de industrie ondersteunt bij de ontwikkeling van de wetenschappelijke beoordeling van onder meer cosmetische producten?, meldt de G&W GezondheidsWinkel.

?Bionnex Organica is het meest effectieve én honderd procent natuurlijke antwoord op haarverliesproblemen. Het is speciaal ontwikkeld voor mannen én vrouwen die haaruitvalproblemen ondervinden en de groei van nieuw, gezond en sterk haar willen stimuleren. De werkzame stoffen in het serum revitaliseren en reactiveren het haar en laten het haar, zonder ongewenste bijeffecten, er weer levendig en glanzend uitzien.?

Naast het serum heeft Bionnex volgens G&W GezondheidsWinkel een shampoo ontwikkeld die haarverlies direct tegengaat. ?Het werkzame vitiscomplex CX25 in de shampoo helpt bij regelmatig gebruik haarverlies tegen te gaan en versterkt de actieve haarzakjes. Het is honderd procent natuurlijk, op basis van kruiden en heeft geen nadelige bijeffecten. Het is verkrijgbaar in vier varianten: normaal haar, vet haar, voor droog en beschadigd haar en anti-roos.

* Deze resultaten zijn verkregen in combinatie en bij dagelijks gebruik van Bionnex Organica serum én shampoo.

Bionnex Organica serum en shampoos zijn verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel die nu vijftig procent kennismakingskorting geeft. Het serum voor een drie maanden kuur (één serum per week) is nu te koop van 39,95 voor 19,97 euro. Klanten betalen voor de shampoo (300 ml.) nu 6,47 euro in plaats van 12,95 euro.