Afbeelding

INTRODUCTIECURSUS ZHINENG QIGONG

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

INTRODUCTIECURSUS ZHINENG QIGONG

Zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

Deze middag is een kennismaking met de Lift Qi Up Pour Qi Down methode; de basisoefening van Zhineng Qigong. Met deze oefening wordt de energiecirculatie in het lichaam opgang gebracht. De kwaliteit en kwantiteit van de interne energie verbetert. Je focust je aandacht in de bewegingen waardoor de gedachten tot rust komen.Lichaam en geest komen in balans. Het is een prachtige oefening om het lichaam te voelen en te genieten van het moment.

Na deze cursus kun je thuis verder gaan oefenen met behulp van een DVD of CD of je kunt de wekelijkse lessen gaan volgen bij Qihart.

Steeds meer mensen beoefenen Zhineng Qigong omdat ze de positieve effecten ervan ervaren. Het is een effectieve bewegingsvorm, die een positieve werking heeft op de energiehuishouding van het lichaam. Het geeft vitaliteit en rust.

Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsvorm met eenvoudige en vloeiende bewegingen die door iedereen, ongeacht leeftijd of gezondheidsniveau, beoefend kan worden. Je rekt en strekt je spieren, je opent de meridianen en de energiecirculatie komt opgang. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.
Zhineng Qigong is meditatie in beweging. Je focust je aandacht in de bewegingen, waardoor je gedachten tot rust komen. Lichaam en geest komen in balans. Dit en nog veel meer is Zhineng Qigong.

Zhineng Qigong is ontwikkeld uit 2000 jaar ervaring op het gebied van Qigong in combinatie met moderne medische inzichten. De Chinese overheid heeft Zhineng Qigong als de meest effectieve van de elf erkende Qigong vormen aangewezen.

Zaterdag 22 november van 14.00 tot 17.00 uur
Kosten: ?39,00 inclusief koffie, thee, fruit en hand-out.
Locatie: Brinkhoekweg 2, Zwolle

Aanmelden bij Margot 't Hart
margot@qihart.nl
06-23628477
Info: http://www.qihart.nl

WEKELIJKSE LESSEN VAN QIHART (behalve in de schoolvakanties)
Dinsdagavond in Zwolle Noord van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 21.30 uur.
Woensdagavond in Zwolle Zuid van 20.00 tot 21.00 uur.
Je kunt altijd tussentijds instromen.

KENNISMAKEN
Je kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken om 1 les vrijblijvend mee te doen en daarna besluiten of je je voor de rest van de cursus op wilt geven.
Voor meer informatie kijk op http://www.qihart.nl