Seine Wonen Heino opent Het Atelier

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Seine Wonen Heino heeft, na weken van verbouwen, verven, timmeren, sjouwen, klussen en opruimen, Het Atelier geopend. Op een centrale plek in de winkel zit nu een complete inspiratieshop met een grote collectie vloer-, raam- en wandbekleding. Rondom het Atelier  zijn zes belevingswerelden gerealiseerd met elk hun eigen sfeer en stijl.

Daar vindt men meubels, maar ook de bijpassende accessoires. Vanuit de centrale werkplek in het Atelier kunnen klanten samen met de woonspecialisten bekijken welke stijl ze het meeste aanspreekt. De zes verschillende belevingswerelden rondom het Atelier zijn  zeer compleet gestyled met de nieuwste collecties in verschillende stijlen. Door deze aanpak wordt het makkelijker om een keuze te kunnen maken. In de stijlkamers worden in aparte hoekjes de bijpassende accessoires gepresenteerd. Omdat de verschillende materialen dicht bij elkaar in de buurt liggen, is goed te zien wat de verschillen zijn en wat het meest aanspreekt. Door de jarenlange goede samenwerking van Seine met Dreamplafonds zijn er in de zes sfeerkamers ook bijpassende spanplafonds geplaatst. Nieuwkomers bij Seine zijn  behang en verf. Bij Seine verkopen ze al jaren textiel, maar door de presentatie in het Atelier wordt nog meer de link gelegd tussen textiel en meubels.

Seine Wonen heeft op zondag 2 november van 12.00 tot 17.00 uur koopzondag. Tijdens de Atelier openingsactie, van  zaterdag 1 tot en met zaterdag 22 november, kunnen klanten profiteren van 20 procent korting op alle Atelier vloeren, gordijnen en raambekleding.

 

Seine Wonen

Molenweg 2

8141 NS Heino

(0572) 39 13 10

www.seinewonen.nl

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 23 uur geleden