Afbeelding

Open Dag ? Totale voetzorg bij Kemerink

Partnerbijdrages

Kemerink voet & beweging houdt op zaterdag 1 november van 10.00 tot 15.00 uur een open dag. Een mooie gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Belangstellenden kunnen op deze dag kennismaken met de verschillende disciplines binnen Kemerink voet & beweging. Naast het vervaardigen van (semi-) orthopedische schoenen en een aanpassing aan confectieschoeisel kunnen klanten bij Kemerink ook terecht voor registerpodologie, podoposturale therapie, podotherapie, sportzolen en steunzolen. Sinds kort is er ook een pedicure aanwezig en kan men er terecht voor echografie.

Het belang van een goede schoen komt ook aan bod. Hiertoe heeft Kemerink een goede samenwerking met een schoenspeciaalzaak een outdoorwinkel, zodat klanten een compleet advies krijgen bij hun bezoek aan Kemerink. Het vervaardigen van op maat gemaakte schoenen en zolen is een nauwkeurig, arbeidsintensief en vakbekwaam werk. Alle producten worden individueel en op maat gemaakt door medewerkers met vaak een jarenlange opleiding en ervaring. Kemerink voet & beweging heeft als visie beter op de individuele wensen te kunnen inspelen door alle vaktechnische disciplines in de eigen onderneming uit te voeren, met als doel een hulpmiddel dat voldoet aan alle wensen en eisen.

Belangstellenden zijn van harte welkom aan de  Radewijnsstraat 8. Kijk voor meer informatie op de website: www.kemerink.nl.