Fokus Zwolle Ittersumerlanden houdt op 11 november Open Dag

Partnerbijdrages

Fokus Zwolle Ittersumerlanden heeft voor dinsdag 11 november een open dag georganiseerd voor iedereen die wil kennismaken met het Fokuswonen. De open dag is op 11 november van 13.30 tot 17.00 uur aan de Democratenlaan 75 in Zwolle-Zuid.

Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een fysieke beperking mogelijk door in een aangepaste woning assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-assistentie) te verlenen. De open dag is interessant voor mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, professionals in de zorg en mensen die geïnteresseerd zijn in een baan als ADL-assistent. Bezoekers kunnen een Fokuswoning van een cliënt en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken. Cliënten en medewerkers staan klaar om informatie, rondleidingen en demonstraties te geven. De open dag wordt mede georganiseerd in het kader van de Week Chronisch Zieken en is vrij toegankelijk.

De Week Chronisch Zieken is een landelijke themaweek. In het kader van de week worden honderden activiteiten georganiseerd door het hele land. Doel is aandacht te vragen voor de positie van chronisch zieken en mensen met een fysieke beperking. Een overzicht van alle openingstijden en locaties van de tien open dagen van Fokus staat op www.fokuswonen.nl.