Afbeelding

Vijf jaar fit in twintig minuten per week

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

David Kuperus opende in oktober 2009 zijn fit20 studio in Zwolle. Dit was tevens de landelijke primeur van fit20, een Nederlands concept dat de fitness wereld op zijn kop heeft gezet. Met de belofte ?fit in 20 minuten per week' heeft fit20 iets waar te maken. Dat dit is gelukt, blijkt volgens Kuperus uit de groei; naar verwachting zal nog dit jaar de vijftigste Nederlandse vestiging openen. Bij fit20 wordt altijd op afspraak met een personal trainer getraind, alleen of met zijn tweeën. De training is kort maar krachtig. Op de beste fitness apparatuur trainen de sporters tot hun uiterste en worden daarbij voortdurend gecoacht door hun trainer. In de koele fit20 studio wordt er niet getranspireerd, douchen en omkleden is overbodig. Door de optimale trainingsprikkel, is één keer per week voldoende. Resultaten zijn terug te lezen in de vele klantverhalen op de fit20 website.

Inmiddels is David zijn studio bijna volgeboekt. De opening van een tweede vestiging in Zwolle komt in zicht, wellicht in samenwerking met een bedrijf. fit20 heeft bij een aantal grote bedrijven, zoals Siemens en Randstad een in-company studio. Medewerkers kunnen zonder omkleden tussen de bedrijven door werken aan hun fitness en hun gezondheid.

Het was voor David een grote stap: ondernemen binnen een totaal vernieuwende fitness methode. Het is op alle fronten een succes. Zijn eigen studio barst uit zijn voegen, landelijk zijn er inmiddels duizenden leden en de fit20-methode is dit jaar met de Innovatieprijs bekroond.

fit20 Zwolle

Dr. van Deenweg 13
(Business Centre Oosterenk)
8025 BP Zwolle

(038) 820 02 20

www.fit20.nl