Photographer: Erik-Jan Berends

Mixx Hair neemt Zizzers over

Partnerbijdrages

Kapsalon Mixx Hair, al bijna tien jaar een begrip in Stadshagen, heeft per 1 november 2014 kapsalon Zizzers aan de Assendorperstraat 62 overgenomen.  ?We vinden Assendorp een hele leuke buurt. Ook is het strategisch een mooie plek voor een tweede zaak?, vertellen Carlos en Karin Mollink. ?Voor de huidige klanten in Assendorp verandert er eerst niets. De naam Zizzers blijft voorlopig bestaan en ook het huidige personeel blijft. We zijn honderd procent Goldwell-kapper en dat zal straks in Assendorp ook zo zijn.? Karin Mollink gaat, samen met personeelslid Cilla, de kapsalon in Assendorp leiden.

Mixx Hair staat bekend om haar kleurbehandelingen en permanenten. ?We hebben de nieuwste najaarskleuren in huis?, vertellen Carlos en Karin. ?Dankzij een betere samenstelling van de verf zijn de kleuren momenteel mooier, dieper en sprankelender. Ons personeel is gespecialiseerd in het kijken naar de huidskleur en het type klant om zo samen de best passende kleurstelling te kiezen.? Tevens kunnen klanten bij Mixx Hair terecht voor keratine-behandelingen, waardoor het haar gladder wordt en gemakkelijker te stylen. ?Men heeft dan  minder styling-producten nodig en krijgt mooier, voller haar.?

Klanten worden bij Mixx Hair in de watten gelegd. De kapsalon kent een haal- en brengservice en stoelmassages. Kinderen tot en met veertien jaar zijn bij Mixx Hair voordelig uit: op woensdag worden ze bij de kapsalon geknipt voor slechts 15,50 euro. De kapsalon werkt bij voorkeur op afspraak.

Mixx Hair

Belvéderelaan 10

8043 LW Zwolle
(038) 420 24 42

www.mixxhair.nl