Nieuwe positionering voor jubilerend Bévédé

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met de nieuwe positionering is Bévédé ICT Groep uit Zwolle klaar voor de toekomst. Het bedrijf van Bert van Dijk legt de focus op automatiseringsvraagstukken en beheer, telefonie en internet. ,,Zo kunnen wij onze klanten het beste van dienst zijn", stelt Van Dijk.

Bévédé is vijftien jaar geleden door Van Dijk opgericht. Destijds richtte hij zich vooral op systeembeheer. Er werden programma's geïnstalleerd en kennis gedeeld. Later kwam daar hard- en software bij. In de afgelopen jaren zijn daar internet en telefonie bijgekomen. ,,Wij zijn van oudsher een technisch, enthousiaste en gedreven ICT-club, die stapje voor stapje is gegroeid", stelt Van Dijk.

Het unieke aan de diensten van Bévédé is, dat de klant zelf bepaalt wat zijn wensen zijn. Zo hebben ze de mogelijkheid om de materialen te kopen en zelf te beheren. Ze kunnen het beheer uit handen geven, terwijl de apparatuur bij hen op de zaak staat. Of de klant laat alles op een externe locatie neerzetten en geeft het beheer uit handen. ,,Op deze manier behoudt de klant zelf de regie."

Mobiele telefonie is als laatste toegevoegd aan het assortiment en hiermee heeft Bévédé een echte complete communicatieoplossing in huis. Al jaren is het bedrijf actief met VoIP telefonie, maar dankzij deze oplossing integreren we mobiele telefonie in deze VoIP omgeving. ,,Hier zijn we trots", stelt Van Dijk. ,,En het mooiste is dat we ook nog eens de meeste CRM pakketten kunnen koppelen. En dat voor een vast bedrag per maand incl. gesprekskosten. Dit levert bijna altijd naast een verlaging van de vaste communicatiekosten een besparing op door efficiënter te werken."

Het Zwolse bedrijf viert dit jaar het vijftienjarig jubileum in een nieuw onderkomen en met een nieuwe huisstijl. Het pand aan de Marconistraat is ingeruild voor een vestiging aan de Simon Stevingweg 2A. ,,Een mooie locatie en goed bereikbaar", aldus Van Dijk.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13