Tuk-Inn: garantie op topbedden, de zekerheid van onbezorgd slapen Copy
Tuk-Inn: garantie op topbedden, de zekerheid van onbezorgd slapen Copy brugmedia.nl

Tuk-Inn: garantie op topbedden, de zekerheid van onbezorgd slapen Copy

Partnerbijdrages

Van de prijs hoef je niet wakker te liggen en van de garantie evenmin. Tuk-Inn uit Hasselt koopt namelijk (elektrische) boxsprings, bedden, matrassen en andere slaapgoederen op van zaken die er mee stoppen of van hun assortiment af willen.

Het resultaat? Kortingen tot 50 en soms zelfs 75 procent! En dat op ware topmerken zoals Pullman, Eastborn, Ubica, Auping en Mline. Door het opkopen van deze producten neemt Tuk-Inn de garantieverplichtingen over. "Daar hoeven mensen dus niet over in te zitten", verzekert de familie Jansen, eigenaar van Tuk-Inn. "Wie voor een scherpe prijs een bed, matras, dekbed, kussen, bed-overtrek of topdekmatras wil kopen, moet in Hasselt echt eens bij ons komen kijken. Wij nemen niet alleen producten over van zaken die er mee willen stoppen, ook komen we veel bij fabrieken om overschotten op te kopen."

Gevarieerd aanbod
Het zal niemand verbazen dat Tuk-Inn een gevarieerd en steeds wisselend aanbod heeft. Grote kans dus dat je er slaagt. De beddenspecialiste is echter niet alleen een goede partner voor de consument. "Ondernemers die willen stoppen in de beddenhandel kunnen contact met ons opnemen. Wij doen dan een mooi aanbod en de ondernemer is er mee geholpen. De goederen worden verkocht in ons eigen filiaal, maar vaak ook op locatie. We kopen desgewenst namelijk complete winkels op van waaruit we de producten aanbieden."

Tuk-Inn
Handelsweg 8 unit 5
Hasselt
info@tuk-inn.nl