Afbeelding
Janneke Bakker

AA Taxi is volop in beweging

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

AA Taxi Zwolle is al zestig jaar een begrip in Zwolle. Onder leiding van de broers Taskiran is het bedrijf de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler in het personen- en goederenvervoer in Zwolle.

Zo'n drie jaar geleden namen de broers Taskiran het bedrijf over. Vervolgens werd gekozen voor een andere koers. Het bedrijf was een fenomeen, maar het bekende nummer 421 3000 was wat doodgebloed?, vertellen de broers.

Ze willen vooral meer kwaliteit bieden. Daarom werd het wagenpark vernieuwd en is het personeel in pak gestoken. ?Onze chauffeurs zijn toonbeeld van onze klantvriendelijkheid. Gekleed in stijlvolle bedrijfskleding met stropdas zorgen zij voor de meest comfortabele rit.?
De nieuwe aanpak is lonend geweest. Het klantenbestand is de afgelopen jaren fors gegroeid. Daarnaast is het ook goederenvervoer (vooral medicijnen) een belangrijke pijler geworden. Wat betreft het taxivervoer werkt AA Taxi ook samen met gerenommeerde bedrijven/instellingen, zoals een distributiecentrum, enkele
advocatenkantoren, hotels en de belastingdienst.

Het wagenpark van AA Taxi Zwolle bestaat uit verschillende soorten auto's van het merk Mercedes. Zo zijn er auto's uit de nieuwe comfortabele E-klasse van
Mercedes voor het vervoer van personen en voertuigen voor het transporteren van vooral medicijnen.
Alle auto's worden door een speciale monteur van AA Taxi Zwolle wekelijks gecontroleerd. AA Taxi wil meer bieden dan andere taxibedrijven. Daarom krijgen 65+'ers 20 procent korting op de meterprijs.
AA Taxi Zwolle neemt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom ondersteunt het vervoersbedrijf meerdere sportverenigingen. Zo fungeert AA
Taxi Zwolle als sponsor bij verschillende voetbalteams en een dartteam. Daarnaast heeft AA Taxi Zwolle een eigen team in de WRZVzaalvoetbalcompetitie.

AA Taxi Zwolle
Faradaystraat 2b Zwolle
(038) 421 3000
Taxizwolle.nl