Afbeelding
Janneke Bakker

De Asyra, baanbrekend in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

?Onze gezondheid wordt bepaald door processen in ons lichaam die in balans moeten zijn. Als dat niet zo is kunnen wij ziek worden.?Aan het woord is Coby Hamer van de gelijknamige natuurgeneeskundige praktijk in Zwolle.

?Het Asyra systeem speelt hierin een belangrijke rol. Als eerste door een meting (screening) van meer dan ?veertig organen en systemen in het lichaam. Verder wordt gezocht naar wat er nodig is om de organen, die uit balans zijn, weer in balans te krijgen. Door het testen van duizenden homeopatische middelen, Bach bloesems, celzouten, kruiden, nosoden, parasieten, bacteriën, virussen en schimmels wordt snel een beeld van de gezondheidstoestand gevormd en hoe deze kan worden verbeterd.
De homeopatische frequenties worden via de Asyra naar het lichaam gestuurd. En er wordt gemeten of dit voldoende is. Verder kunnen er nog vele testen worden uitgevoerd.?
?Uit onderzoek blijkt dat ieder mens meer dan zeventig procent last heeft van functionele stoornissen (gezondheidsschade). Men heeft vaak symptomen van een slechte gezondheid. Maar normale laboratoriumtesten of andere diagnosetechnieken kunnen geen oorzaak aantonen. De Asyra doet dat wel en biedt levensveranderende resultaten.?

Het Asyra systeem wordt gebruikt om verschillende behandelmethoden te vinden en toe te passen die de gezondheid verbeteren. Te denken valt aan zoeken naar onbelans in het lichaam, het opsporen van tekorten van vitaminen en mineralen, problemen met het gebit, hormoonspiegels, het aantonen van een allergie, de aanpak van veslavingsproblematiek, slaapstoornissen, gewichtsverlies en psychische problemen.

Natuurgeneeskundige Praktijk Coby Hamer
Gevestigd te Stadshagen
038 ? 4525741 of 06?53862303