Dierenweide 't Spiekertje houdt Open Dag
Dierenweide 't Spiekertje houdt Open Dag brugmedia.nl

Dierenweide 't Spiekertje houdt Open Dag

Partnerbijdrages

ZWOLLE-ZUID - Dierenweide 't Spiekertje aan de Staatssecretarislaan in Park Ittersumerbroek in Zwolle-Zuid houdt op zaterdag 20 september weer haar jaarlijkse open dag. Alle dierenliefhebbers en buurtbewoners zijn welkom.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers de geitjes, kippen, konijnen en cavia's aaien in de knuffelhoek. Ook vertellen vrijwilligers over hun werk bij de dierenweide. Verder is er een springkussen en een loterij waarbij er prijzen beschikbaar zijn gesteld door een groot aantal ondernemers in winkelcentrum Zwolle-Zuid.

Ook worden er deze keer hamburgers gebakken in een grote skottelbraai. Verder zijn er koeken, cake, chips en koffie, thee en frisdrank in de koek- en zopietent te koop waarvan de opbrengst uiteraard weer naar de dierenweide gaat. De hele middag is er muziek, kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er interviews.

Momenteel heeft de dierenweide nog jonge dwergkonijntjes te koop. Deze kosten 5 euro per konijn. Belangstellenden kunnen ze kopen via beheerder Johan Grolleman: (038) 460 60 31. Wie de dierenweide structureel wil steunen, kan ook donateur worden en voor een vast bedrag in de maand de weide of een specifiek dier steunen. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de beheerder Johan Grolleman, telefonisch of via e-mail: j.a.grolleman@kpnmail.nl.

De Open Dag is tussen 14.00 en 16.30 uur op het weiland aan het Van Schaikpad, tegenover de Staatssecretarislaan. Kijk voor meer informatie op: http://dierenweidetspiekertje.jouwweb.nl/ of op de Facebook-pagina van de dierenweide.