Zwolse jeugd in actie voor aidswezen

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Een groep van 26 jongeren van de Christelijk Gereformeerde Kerk Zwolle houdt zaterdag 10 maart een Afrika Fair, veiling en sing-in in de Zuiderhof aan de Troelstralaan 25. Aankomende zomer gaan de jongeren drie weken lang werken aan het opknappen en verbouwen van een opvangcentrum voor aidswezen.


 


Zij logeren bij de plaatselijke bevolking. De toegang tot de Afrika Fair is gratis. De volledige opbrengst komt ten goede aan het project in Zuid-Afrika en iedereen is welkom op de Fair die van 10.00 tot 14.00 uur duurt. Er zijn tal van producten te koop waaronder sieraden, boeken en tweedehands kinderkleding.


 


Kinderen kunnen zich laten schminken of grabbelen in de grabbelton. Jongeren kunnen zich via de website inschrijven voor een graffitiworkshop. Onder professionele begeleiding mogen zij hun eigen kunstwerk maken. De Afrikagroep presenteert het project voor aidswezen in KwaNdebele waar zij aan mee gaan werken in de zomer van 2012. Ook zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. Tevens is er van 12.30 tot 13.30 uur een veiling. Men kan bieden op onder andere een wellness arrangement, high tea of fotoshoot. Dat alles onder leiding van veilingmeester Henk den Hertog. Een sing-in staat op het programma van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie is verkrijgbaar via de website www.afrika2012.nl of via telefoonnummer 038-4652654.