Informatiebijeenkomsten Zwolse zonnepanelen actie

Partnerbijdrages

ZWOLLE - In SIO Zwolle aan de Thorbeckelaan worden op dinsdag 13  en donderdag 15 maart informatieavonden gegeven over de Zwolse zonnepanelen actie. Er wordt een toelichting gegeven op de actie en installatiebedrijf El-Tec zal informatie verstrekken over de werking van PV-panelen en de verschillende pakketten die worden aangeboden. De informatieavonden beginnen om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. 

"De provincie Overijssel geeft subsidie op de collectieve aanschaf van zonnepanelen.  Vorig jaar hebben we met enkele Zwollenaren het initiatief genomen om van deze subsidie gebruik te maken. Er bleek enorm veel belangstelling te zijn, uiteindelijk hebben meer dan 160 huishoudens panelen aangeschaft met subsidie", aldus Alan Lentz. "Vanwege de grote belangstelling hebben we besloten nogmaals de actie uit te voeren, maar we hebben weinig tijd voor de werving want de sluitingsdatum van de subsidie is 30 maart. Door deelname aan deze actie kunnen mensen voor een aantrekkelijke prijs, kwalitatief goede zonnepanelen aanschaffen en laten installeren".
Meer informatie over de actie is te vinden op http://buurtenergie.duurzaamzwolle.nl/ . Op deze site kunnen mensen zich aanmelden als belangstellende. Info over de aangeboden pakketten is te vinden op www.zwollezonstad.nl