Kinderboekenweek sluit met theatervoorstelling

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De Bibliotheek Zwolle en Odeon de Spiegel theaters sluiten zaterdag 15 oktober de Kinderboekenweek dit jaar gezamenlijk af met de voorstelling 'Hoe verzint ie het toch allemaal?' van de jubilerende en populaire jeugdboeken-schrijver Jacques Vriens.

Bibliotheekleden kunnen deze voorstelling extra voordelig bijwonen. Leden ontvangen 2 euro korting aan de kassa van Odeon de Spiegel theaters. Reserveren is alleen telefonisch mogelijk of aan de kassa van het bespreekbureau van Odeon de Spiegel theaters. De korting wordt verkregen op vertoon van een geldige bibliotheekpas. Per bibliotheekpas wordt 1 kaart met korting uitgegeven.

Hoe verzint ie het toch allemaal?: zaterdag 15 oktober om 14.00 uur in Odeon de Spiegel theaters (locatie Odeon, Blijmarkt). Entree: 11,50 euro, o.v.v. een geldige bibliotheekpas 9,50 euro.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 7 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren