CCC-leerlingen organiseren lerarenlunch voor gehandicapten

Partnerbijdrages

Tijdens de eerste schooldag in het nieuwe jaar op het Carolus Clusius College (CCC) op maandag 9 januari krijgen de medewerkers een bijzondere lunch geserveerd.

De leerlingen Manouk Heideveld en Amy van der Werfhorst uit VWO-6 zijn in hun kerstvakantie druk bezig met het zoeken van sponsors om een lunch te organiseren waarvan de opbrengst naar Respo International gaat.
Respo International is een organisatie die zich richt op de ontwikkeling en uitvoering van beweeg- en sportprogramma´s voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. Met deze projecten wil de organisatie de persoonlijke en maatschappelijke positie van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden versterken. Manouk Heideveld zal samen met nog een andere leerling en een docent van het CCC in februari 2012 het project van Respo International in Ethiopi gaan bezoeken. Meer informatie over Respo International is te vinden op www.respo.org en op  www.hetccc.nl staat meer informatie over de samenwerking van het CCC en Respo International.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden