Politie zoekt getuigen mishandeling

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Op maandagavond rond 20.45 uur is een 25-jarige Zwollenaar in zijn woning aan de Madurastraat geslagen door een onbekende man. Er werd bij de 25-jarige man aangebeld waarop hij de deur opende. Er stonden twee onbekende mannen voor de deur die vroegen of hij hen zojuist gebeld had. Dit was niet het geval. Vervolgens kreeg de man uit het niets een vuistslag in zijn gezicht en een trap in zijn maag. Hierop gingen de twee mannen ervandoor in de richting van de Molenkampsweg. De man heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Het signalement van de twee mannen is als volgt: Beiden zijn rond de 25 jaar oud, hebben een donkere huidskleur en donker haar. Een van hen heeft een mager postuur en is tussen de 1.80 - 1.85 meter lang. De andere man heeft een normaal postuur en is circa 1.75 - 1.80 meter lang. Beiden droegen donkere kleding.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze mishandeling. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 en vraag naar politieteam Zwolle-Oost.