'Geef het goede gevoel door'

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Huismanagers Lianne Booijink en Petra van der Veer van het Ronald McDonald Huis Zwolle hebben maandagavond in het Deltion College de eerste 'Goed Gevoel Bon' in ontvangst genomen.

Van der Veer en Booijink kregen de eerste cadeaubon uitgereikt uit handen van initiatiefnemers Marius Woldberg en Maarten de Vries tijdens de jaarlijkse kerstborrel voor de vrijwilligers van het huis.

Het concept werd bedacht tijdens een Hanzelab bijeenkomst, een denktank die verbindingen faciliteert tussen commercile en maatschappelijke vraagstukken.

''Geef het goede gevoel door! Dat is de essentie van de cadeaubon'', vertellen Van der Veer en Booijink. ''Wij zijn altijd wel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers maar hoe maak je geïnteresseerden enthousiast ? Veel mensen hebben tegenwoordig maar weinig vrije tijd over. De oplossing komt dus in de vorm van een cadeaubon.''

Samen met de gever van de 'Goed Gevoel Bon', helpt de ontvanger naar keuze een of twee diensten van drie uur als vrijwilliger in het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Tijdens het vrijwilligerswerk wordt men begeleid door een vaste en ervaren vrijwilliger van het Huis.


De Goed Gevoel Bon is kosteloos te verkrijgen bij het Ronald McDonald Huis Zwolle, de VVV te Zwolle en binnenkort ook bij verschillende andere punten.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden