Politie int openstaande rekeningen

Partnerbijdrages

IJSSELLAND - De parketpolitie van korps IJsselland is bezig met een eindejaarsoffensief om openstaande vonnissen te innen. Hierbij zijn vooralsnog elf personen aangehouden. Gezamenlijk zijn deze elf goed voor in totaal tweehonderd dagen detentie. Daarnaast is er ongeveer vierduizend euro aan openstaande boetes geïnd.


"Diverse mensen hebben zich uit eigen beweging gemeld op het politiebureau om de openstaande boetes te voldoen en hiermee aanhouding te voorkomen", aldus de politie. "Mensen die nog een of meerdere boetes open hebben staan, kunnen binnenkort bezoek van de parketpolitie verwachten. Indien zij een of meerdere de rekeningen niet meteen voldoen zullen zij per direct worden aangehouden."


De politie adviseert mensen die nog boetes open hebben staan deze zo spoedig mogelijk te voldoen of zich te melden op het politiebureau, of via de parketpolitie bij de rechtbank zodat aanhouding kan worden voorkomen.


 

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden