Afbeelding

Auto winterproof met controle Autoservice Yildirim

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zonder afspraak je auto laten controleren op een aantal vitale punten zodat die klaar is voor de winter. Het kan vanaf nu weer bij Autoservice Gebroeders Yildirim BV aan de Nieuwe Deventerweg.

“Voor een winterbeurt moet je bij ons een afspraak maken, maar een wintercheck kan zo”, begint Aladin Yildirim zijn verhaal. “En moeten we ergens een lampje inzetten, dan betaal je alleen het lampje en geen arbeidsloon.” Een kleine moeite hoeft niets te kosten bij Yildirim, o.a. Bandenspanning controleren. De naam Autoservice prijkt niet voor niets op de voorgevel van de garage.

Belangrijker dan dat is dat even een kleine check een hoop ellende kan voorkomen weet Yildirim. Winterbanden zijn een must vindt de Zwollenaar, maar zo zegt hij: ”Zorg hoe dan ook, zeker als je wel blijft doorrijden op zomerbanden, dat je zeker weet dat het profiel van de banden goed is en de bandenspanning in orde.” Andere zaken die worden gecontroleerd zijn de ruitenwissers en de ruitenwisservloeistof en de remvloeistof. “Iedereen heeft het wel eens een keer meegemaakt en weet hoe vervelend en ook gevaarlijk het kan zijn als je onvoldoende antivries hebt voor goede ruitenwisservloeistof”, zegt Yildirim. Daarmee doelend op vieze ramen met pekel die je niet meer schoon krijgt. Een laaghangende zon en je ziet geen hand voor ogen. Een andere spelbreker voor goed zicht kan zijn een slecht of niet functionerende airco of aanjager.

Dan is er natuurlijk nog de accu. Die moet onder barre omstandigheden meer leveren om de motor te laten starten. Voornamelijk diesels hebben het relatief zwaar. Yildirim meet de accu binnen luttele seconden even door om te kijken of die nog goed genoeg is. Kortom, alle reden om met je auto langs te gaan bij de gebroeders Yildirim. Om met een goed gevoel de weg weer op te gaan, de winterzon tegemoet. “Autoservice Gebroeders Yildirim is kortom uw garage voor alle beurten (groot/klein) en APK tevens haal en breng service.”

Tot slot adviseert Yildirim geef op tijd een Winterbeurt om alle ellende te voorkomen.

Autoservice Gebroeders Yildirim BV

Nieuwe Deventerweg 30 – 32

8014 AH Zwolle

(038) 465 19 36 

 

Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Berkum thuis tegen stroef DHSC Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Met Librije Backstage geven Jonnie en Thérèse Boer een kijkje achter de schermen Algemeen 13 uur geleden